PROGRAMMA

De CapCup 2020 wordt gevaren vanuit:

 

Oosterhaven in Medemblik. 
Oosterhaven 2
1671AA Medemblik 

 

AANKOMST
Vanaf vrijdag 11 september kunnen we in de Oosterhaven terecht om de boten aan te leggen. Instructies over exacte locatie volgen. De steiger zal voor ons gereserveerd zijn, zowel voor vrijdagavond als zaterdagavond.

Vanaf 21.00 uur is iedereen van harte welkom voor een borrel. De locatie volgt. We kijken natuurlijk uit naar alle (oud-)deelnemers om herinneringen op te halen!

 

PARKEREN
Informatie volgt. 

 

ONTBIJTEN
Er is geen ontbijt geregeld. Verse broodjes kunnen zaterdagochtend gekocht worden in de supermarkt. 

 

SCHIPPERSMEETING
Zaterdag 12 september is er om 8.15 uur een schippersmeeting op de kade direct voor de ligplaatsen van de CapCup schepen. Op deze vergadering wordt de weersvoorspelling, het wedstrijdreglement en de laatste bijzonderheden doorgesproken. Tijdens deze meeting zal ook tot niet-varen besloten worden mocht de wind ons echt tegenzitten (volgens het reglement wordt de wedstrijd afgeblazen bij windkracht 7 of hoger).

Voor cake wordt gezorgd, aan de schippers het verzoek koffie voor eigen opstappers te regelen.

 

NA DE TOCHT
Na binnenkomst is er gelegenheid een drankje te nuttigen. Daarna zullen we ons naar de eet- en feestlocatie begeven waar ook de de prijsuitreiking zal plaatsvinden. Wat er daarna gebeurd is voor ieders fantasie EN verantwoordelijkheid :-)